התקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/07/2007 | 23:34 | מאת: מוטי

דקטור שלום רב! יש לי כיום שיער דליל באזור הקדמי של הראש מה שמצריך אותי להסתפר קצר באופן קבוע!! שמעתי שיש כדורים טבעיים של חברת דר טבעון ושהם טוענים שיש לזה 99 אחוזי הצלחה!ותקופת לקיחת הכדורים צורכת רק שלושה חודשים!! האם זה נכון? ואם כן מה אני צריך לדעת טרם השימוש?? תודה מראש מוטי

22/07/2007 | 18:02 | מאת: יואב

אני לא מכיר את הכדורים האלו ספציפית, אבל כל מי שמבטיח 99 אחוז הצלחה נשמע לי שרלטן. אתה צריך לבדוק אם יש להם אישור של משרד הבריאות, ומה אחוזי ההצלחה במחקרים. למיטב ידיעתי, התרופות היחידות שיש להן אישור של הFDA , מנהל התרופות האמריקני, הן הפרופסיה והמינוקסי.

23/07/2007 | 13:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מוטי, צר לי, זה לא יעיל.

24/07/2007 | 17:16 | מאת: שירי

יתכן והמדעו שמואל גונן יוכל לפתור את בעיתך הכנס לאתר שלו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות