קשקשים, פצעים ואפילו דם

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/07/2007 | 02:37 | מאת: נועם

שלום, יש לי מספר שאלות מלפני חודשיים היום לא קשקשים ולא ממש הפריע לי אני בן, מגדל שיער אבל לא ממש ארוך אני זוכר שפעם נפלו לי קשקשים שהזזתי את הראש בגלל גירודים, אבל לאחרונה כאשר התחלתי לגרד הופיעו נקודות דם אדומות אבל ממש קצת, לאחר יום שאני לא נוגע בהם או אפילו צריך מנגב נוצר לי קליפה אדומה של פצע קלה להורדה רציתי לדעת מה אלו הנקודות האלה ואיך אפשר להפתר מהם, גם הייתי מעוניין קצת בטיפים איך להפתר מקשקשים ועוד משהו, כאשר אני מתעורר אני בדרך כלל שוטף את השיער שלי כי הם מבולגן. כל הזמן נושר לי שערות ונושר מסירוק, אם אני יסתפר נשירת השיער תסתיים?

03/07/2007 | 16:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום נועם, ככל הנראה מדובר בסבוריאה, אך ישנם סוגים שונים של סבוריאה. יש להיוועץ עם רופא העור למתן טיפול הולם. לגבי הקשקשים, יש לחפוף עם 3 סוגים שונים של שמפואים נגד קשקשים לסירוגין. השיערות נושרות בד"כ בחפיפה וסירוק מכיוון שאז פג החשמל הסטטי, ורואים את כל אותן שיערות שהיו אמורות לנשור במהלך היום.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות