שיטות השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/06/2007 | 13:15 | מאת: גיל

הבנתי שהשתלת FUT היא עם יותר זקיקים (משהו כמו 3000), אך משאירה צלקת. השתלת FUE עם פחות זקיקים, לוקחת כמה שעות לעומת כמה דקות ויקרה יותר (במחיר FUT של 3000 זקיקים, מציעים משהו כמו 800 זקיקים בארץ). כמו כן, הבנתי שהצלקת בשיטת FUT היא בעובי 1-3 מ"מ ולאורך החלק האחורי של הראש, כלומר האיזור התורם. השאלה היא, למה לא עושים השתלות FUT, שמתפרשות על שטח ההתקרחות, ועל איזור הצלקת של עושים השתלת FUE? הרי על מקום צפוף יחסית כמו בחלק האחורי, אפשר לשים על 3000 זקיקים שנלקחו הרבה פחות זקיקים כדי שרק יסתירו את הצלקת? או שיש בעיה להשתיל על צלקת?

01/07/2007 | 09:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום גיל, הטכניקה של הסגירה היא טכניקה מיוחדת המאפשרת לשיערות להיכנס בתוך הצלקת, מה שהופך אותה למטושטשת. אני סבור כי אלו התוצאות הטובות ביותר שניתן כיום להגיע על מנת להסתיר את הצלקת כמה שניתן. אין צורך בביצוע fue על מנת להסתיר זאת יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות