נשירה עקב לקיחת תרופות (אימוראן +גלולות)

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/06/2007 | 16:07 | מאת: מירי

בת 22 חולה בקרוהן מזה שנתיים. מטופלת באימורן 125 מג ליום ותוספות מינרליות סובלת מנשירה חזקה ומתמשכת ניסיתי תכשירי שיער שקיבלתי מרופא עוא ללא הצלחה. (טיפות למריחה על השיער) לוקחת גם גלולות על בסיס קבוע (לטיפול הורמונאלי) האם האימורן או הגלולות יכולים לגרום לנשירה? היכן אפשר לבצע את הבדיקה הטובה ביותר כדי לקבל איבחון טוב? תודה..

09/06/2007 | 16:04 | מאת: מירי

שכחתי לציין שאני סובלת גם מ PCO וסבוראה בגבות ובאף אפרט שאני לוקחת את התרופות הבאות: אימוראן 150 (ולא 125) אסטל סובלת מברזל נמוך תודה

10/06/2007 | 09:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מירי, אימורן יכול לגרום לנשירה, וכן מחסור בברזל. אני ממליץ לגשת לרופא עור מכיוון שהמקרה שלך מורכב ויש לשלול את כל הסיבות שעלולות לגרום לך לנשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות