שאלות על העור...

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/06/2007 | 18:56 | מאת: ערן

אמנם זה לא קשור לשיער, אך כיוון שאתה רופא עור ברצוני לשאול שאלות חשובות- האם אני חשוף לקרינת הUVA+UVB גם כאשר אני עומד בצל? (למשל תחת עץ או סככה). כמו כן, אני נחשף מעט לשמש ותמיד מורח קרם הגנה ועדיין אני משחיר מאוד מהר. האם יש תכשיר מסויים שימנע ממני "לקבל צבע"? זה מאוד מכוער לדעתי שלא לדבר על הסכנה הבריאותית. והאם יש תכשיר מסויים שמבהיר את העור? תודה רבה על כל התשובות!

10/06/2007 | 10:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ערן, גם בצל אנחנו חשופים לקרינה זו. תשתמש במקדם הגנה 30 על מנת למנוע את התכהות העור. ישנם תכשירים להבהרת העור , אך רק עם מרשם רופא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות