fox

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/05/2007 | 01:03 | מאת: ערן מ

שמעתי על שיטה שנקראת fox, ולפי מה שהבנתי היתרון זה שאין את הצלקת שכולם מפחדים ממנה מאחורי הראש, והחסרון זה שאפשר להשתיל מעט שיער יחסית. השאלות: 1) האם הבנתי נכון לגבי השיטה הזאת? 2) האם באמת אין צלקת בכלל באיזור שלוקחים ממנו שיער בגוף? 3) האם יש מקום בגוף שאי אפשר לקחת ממנו שיער ? או שאפשר לקחת שיער מכל מקום בגוף.

29/05/2007 | 13:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ערן מ, אתה יכול לקרוא את הפרטים על השיטה בלינק הבא: http://www.hairloss.co.il/content/?did=3

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות