אלופציה אראטה טיפולים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/11/2019 | 10:07 | מאת: א

אני סובל מאלופציה אראטה באיזור קטן בקרקפת. הכל היה טוב בשנים האחרונות וכרגע שוב האיזור קצת מקריח. בעבר טופלתי בזיקת קורטיזון שעזרה בצורה טובה. האם היום יש שיטות טובות יותר? מדובר באיזור קטן בקרקפת. ואשמח להמלצה לרופאים שעושים את ההזרקות.

שלום רב אלופציה ארטה היא מחלה אוטואימונית היכולה להעלם ושוב לחזור. חוץ מזריקות קורטיזון ניתן לעשות טיפול מקיף ומשולב שיכול לעזור מאוד מהסיבה שהטיפול מטפל גם בגורמים ולא רק בקרקפת עצמה. לפרטים אתה מוזמן ליצור קשר עם המרפאה שלנו, אשמח לתת ייעוץ והתאמה, בצוות שלי אני מעסיקה מספר רופאים המומחים כל אחד בתחומו בהצלחה 5354*

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות