השתלת שיער האם היא טובה לאדם בגיל 58 ? מה סיכווי ההצלחה ? תודה !

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/10/2019 | 21:34 | מאת: אלי

אני בן 58 ורציתי לדעת אם הגיל משפיע על השתלת השיער ? כלומר יש סיכוי שזה לא יצליח ? בגלל הגיל שלי ? אשמח לתשובה.. ותודה מראש..

שלום רב השתלת שיער בגיל 58 לרב אינה פשוטה גם בגלל שברוב המקרים בגיל זה ישנה נטייה גבוהה יותר לבעיות בריאותיות כמו: לחץ דם, לב,סוכרת וכו'... מי שנוטל תרופות למצבים אלו ככל הנראה אינו מתאים לביצוע השתלת שיער עקב הפרוצדורה עצמה שהיא בעצם לשכב מספר שעות רבות בתנוחות מסוימות ולא לזוז. בנוסף תהליך הרדמה המקומית לא מתאימה למטופלים בעלי רמת סיכון מסוימת. בנוסף חשוב שהאזור התורם יהיה מספיק טוב ושהשערות יהיו עבות וחזקות ולא דלילות ודקות. אז אם אתה לא נוטל תרופות מסוימות ויש אזור תורם טוב שמימנו אנו מעבירים את השערות הבריאות לאזור הקריח אז אתה יכול להתאים ואתה מוזמן ליצור קשר. בהצלחה 5354*

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות