PRP הזרקות לשיער-........

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/10/2019 | 19:42 | מאת: דודו

טןענים שיש מטפלים שהמכונה שלהם יוצרת כמות טסיות מאוד נמוכות כמו 50-200 אלף טסיות למ"ג, ואחרים מתפארים עד 2.5 מיליון איך אפשר לדעת למי ללכת , כי אף אחד לא אומר מה רמת המיכשור שלו , כי אם מאלך לאחד עם רמת מיכשור נמוכה אז זה החסר תועלת ??? וגם מה עדיף אקדח או הזרקה לתוך העור ? כי טוענים שעם אקדח הדם נפלט החוצה ולא חודר הרבה ??

שלום רב טיפולי prp הם טיפולי פלאזמה לשיער שעוזרים לחיזוק זקיקי שיער וסיוע בצמיחתם טיפולי prp נעשים בעזרת טכניקות הזרקה שונות כמו שהזכרת: באקדח, מזרק ו או דרמפן. אולם זה לא משנה השיטה משנה שהסרום שזה בעצם הטסיות המעושרות בתאי גזע תחדור לקרקפת יותר לעומק כדי שתיהנה ריאקציה ותביא לתוצאות. המכשור בתחום היום תלוי בגודל המבחנה ובמצב הבריאותי, תחפש מקומות שעובדים עם ציוד גרמני או איטלקי נחשב המקצועי ביותר. כדי לך לפנות לקליניקה שיש לה נסיון בטיפול זה ויש לה המלצות מוכחות מאנשים שעברו את הטיפול. לפי מיטב ידיעתי וניסיוני טיפול prp לבד אינו מספיק לקבלת תוצאה מקסימלית אלא משמש כטיפול משלים או לאחר השתלות שיער. כדי לקבל תוצאה מקסימלית צריך לשלב טיפול אינטנסיבי של הזרקות תת עוריות ושילוב של טיפול במצב הבריאותי שגורם לנשירה וכמובן להוסיף prp לקראת סוף התהליך אבל לא לבד. אם תרצה אתה מוזמן להגיע לפגישת ייעוץ 5354*

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות