נשירת שיער-לאחר לידה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/10/2019 | 13:18 | מאת: לירון

לאחר לידה,סובלת מנשירה מטורפת. כמות גדולה של שיער לאחר מקלחת ובסירוק. כל בדיקות הדם תקינות. מה ניתן לעשות? תודה

שלום רב לפי מה שאת מספרת יש לה נשירה מסיבית ועל כן את צריכה להגיע ולקבל ייעוץ מקצועי ואינבידואלי מכיוון שרק טיפול מותאם יכול לעזור- גם טיפול שמתאים למצב הבריאותי ושינוי אורח חיים, תזונה, תוספים ורפואת תדרים, וגם טיפול לקרקפת שכוללת טיפולי הזרקות של פפטידים וויטמינים וטיפול prp כטיפול משלים. אשמח לעזור

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות