האם אפשר לקחת פרופסור במינון נמוך?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/09/2019 | 22:47 | מאת: עידן

שלום אני בן 35 וסובל שנים מנשירת שיער אבל לא מקריח, האם אני יכול לקחת כדור פרופסיה במינון נמוך נגיד חצי כדור בכמה ימים וזה יכול להשפיע לטובה?

שלום רב כדור פרופסיה הוא כדור שצריך להתמיד בו ולא לשחק איתו, יום כן יום לא. אולם שמשתמשים בו לתקופה ארוכה הוא יכול לגרום לנזק גם בפוריות, חוסר חשק וכו. גם לאחר שימוש ממושך הוא כבר לא עושה שום דבר אלא שומר על המצב סטטי במקרה הטוב במקרה הרע לא עובד. על כן אני אישית איני ממליצה כל כך מהר להתחיל איתו ולחשוב בכובד ראש על הטווח הרחוק והתופעות לוואי. בכל מיקרה ישנו טיפול מקיף שממש עוזר ומותאם אישית ובא לשפר את המערכות לא לפגוע בהם. את מוזמן ליצור קשר עם המרפאה 5354*

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות