הזרקת סטירואידים לטיפול באלופציה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

06/09/2019 | 19:34 | מאת: רינת

הי, אני עם אלופציה אריאטה מגיל 7 (כיום בת 43), לאורך השנים היו התקפי נשירה והתקרחות בדרגות שונות, בחלק מהפעמים השיער התמלא חזרה בעקבות צמיחה ספונטנית, ובחלק מהפעמים , כאשר הייתה החמרה משמעותית, נעזרתי גם בתמיסת דרמובט ומינוקסי שהביאו לצמיחה מחודשת. לפני כשנה החלה שוב הידלדלות מסיבית של השיער , חריפה הרבה יותר ממה שהיה לי עד היום, הפעם לא רק באזורים מסויימים כי אם בראש כולו. הפעם הטיפול במינוקסי ודרמובט לא הביא תוצאות כפי שהיו בפעמים קודמות והשיער נותר דליל ופלומתי כבר זמן רב. בהתייעצות עם רופא עור הומלץ לי קורס הזרקת סטירואידים לוריד 3 ימים רצופים, (מעולם לא ניסיתי משהו כזה), והרופא טוען כי תופעות הלוואי הן מינוריות ולא אמורות להדאיג אותי. אך אם אני מבינה נכון, למעשה מדובר בטיפול שמשבית את המערכת החיסונית, וזה נשמע לי מסוכן למדי. אשמח לדעתך... האם תופעות הלוואי לטיפול זה משמעותיות? והאם מניסיונך הטיפול הזה הוא טיפול מוצלח בעל תוצאות טובות למי שסובל כבר שנים מאלופציה אריאטה? תודה מראש:)

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב הזרקת סטרואידים זה טיפול מאוד חזק ואסור לבצע אוצו מעל מספר פעמים בודדות כמובן שיכול להיות תופעות לוואי. את יכולה לנסות את הטיפול הזה או לנסות טיפול יותר בטוח של הזרקת פפטידים ופלזמה לקרקפת וטיפול משולב גם למערכות הגוף אצלנו במרפאה. לשיקולך נשמח לעזור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער