השתלות שיער ומוחמחים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/08/2019 | 15:08 | מאת: אוהד

שלום , במידה ומתחיל לי התקרחות רק במפרצים האם עדיף להשתמש בשיטת FUi או DHI ? והאם אפשר המלצות על מס רופאים בטורקיה או חברות ? וגם על רופאים טובים בארץ ?

שלום רב במידה ויש התקרחות במפרצים עדיף להשתיל בשיטת dhi כמובן. מכיוון שהעט שבו משתילים מאוד עוזר בדיוק ובכיוון ההשתלה והתוצאה הרבה יותר טובה. אתה מוזמן להגיע אלינו להשתלה בשיטה המתקדמת ביותר בעולם בסיוע רובוט שמשלבת את 2 השיטות fue + dhi שמבוצע ע״י צוות מקצועי ומיומן בארץ. Hair-solution.co.il מבית ענת אלקין

03/09/2019 | 22:34 | מאת: AEK

שלום לכולם עברתי השתלת שיער בהצלחה מלאה אצל ד"ר עלי אמרה קרדניז ורציתי לדעת מתי אפשר לחזור לפעילות בחדר כושר https://aekhairclinic.co.il/

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות