שמירה על השיער בעת שחייה בבריכה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/04/2012 | 20:35 | מאת: עמוס

שלום אמנם השאלה שלי לא קשורה להתקרחות אבל אני מקווה שזה בסדר לשאול כאן. אני שוחה מדי יום בבריכה. פעם ספר אמר לי שמרגישים שהשיער שלי סופג כלור ממי הבריכה וזה מזיק לו. הוא אמר שרצוי לשמן את השיער לפני השחייה כדי שייאטם והציע להשתמש בשמן תינוקות. במשך כמה שנים עשיתי זאת אבל לאחרונה בספר אחר אמר לי ששמן תינוקות מזיק לשיער (נדמה לי שאמר שהוא גורם לנשירה). השאלה שלי היא איך להגן על השער מפני הכלור? האם יש חומר אחר שיכול להחליף את השמן? ראיתי שיש כל מיני סוגים של קרם לחות לשיער או חומרים לשיער צבוע וחשבתי שאולי משהו מהם יכול להועיל. תודה, עמוס

08/04/2012 | 10:50 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עמוס שלום, בעקרון אין שום חומר שיכול להגן מפני מיי הבריכה ומים אלה גם לא גורמים לנשירה. אתה יכול להמשיך להנות מהבריכה ומקסימום לשים כובע ים אולי כדי למנוע מגע ישיר עם השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות