השתלות שיער עם רובוט

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/06/2019 | 09:29 | מאת: יניב

שלום סובל מהתקרחות ושמעתי שיש השתלת שיער בסיוע רובוט, אשמח לדעת פרטים

שלום רב כיום ישנן השתלות שיער בסיוע רובוט וזוהי ההשתלה המתקדמת ביותר בעולם. הרובוט מסייע לאתר את הזקיקים הבריאים, הוא גם מכוון את הרופא וגם שואב את הזקיקים בשלמותם כך שפחות זקיקים יחתכו. הרובוט גם מבצע הדמיה של כל הקרקפת לפני הטיפול וממליץ כמה זקיקים בכל אזור כדאי להשתיל, מכוון באיזה זווית להשתיל ומקל מאוד על ביצוע ההשתלה שהתוצאה הסופית תהייה יותר טובה. אצלנו במרכז מבוצע הטיפול השתלת השיער בסיוע רובוט בחדר נקי מיוחד ואנו בלעדיים בארץ. לתיאום התקשר 5354*

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות