נשירת שיער בנשים פתרון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/11/2018 | 11:38 | מאת: מיכל

בוקר טוב, בת 43 סובלת מהידללות שיער בקרונה מקדימה, ומפרצים מקריחים באופן משמעותי. כל זה החל אחרי הלידה האחרונה בגיל 40 (עד אז שיער שופע ומלא). דיקור סיני וויטמינים הועילו לשימור, כל זמן שנעשו. גם מינוקסי עזר קצת לשמר. שאלתי האם מינוקסי מכיל סטרואידים? האם מפרצים מקריחים זה דבר נפוץ אצל אישה? אני מהצפון, האם כדאי לעבור את הטיפול שאתה ממליץ בבית חולים רמב"ם ?

06/12/2018 | 02:06 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב רפואת עור ואסתטיקה

מינוקסי לא מכיל סטרואידים. מפרצים יכולים להיות גם בנשים , אך בדרך כלל בנשים יש דלילות תוך שמירה על קוו השיער המקורי. מומלץ לך לעשות סדרה של טיפולי PRP . מיקום גיאוגרפי זה לא השיקול היחיד , תבררי טכניקות , מחירים וכל שאלה אחרת שנראית לך חשובה ורק אחרי זה תחליטי איפה לעשות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות