מינוקסי תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/11/2018 | 22:54 | מאת: רון

היי אני בן 24 בריא .התחלתי מינוקסי לפני מספר ימים אבל אני הוא גורם לי לעייפות וחוסר ריכוז. הדופק שלי עומד בדרך כלל על אזור ה100 . זמן קצר אחרי מריחה של מינוקסי הוא צונח לאזור ה60( בדקתי מספר פעמים לפני ואחרי המריחה ) . אני שואל האם זה תקין ואם כן האם יש אפשרות למרוח את המינוקסי בצמוד לשינה בלילה (כי הוא מפריע לי בתפקוד הקוגנטיבי כנראה בגלל הלחץ דם הנמוך) מבחינה בריאותית ?

06/12/2018 | 02:03 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב רפואת עור ואסתטיקה

מינוקסי במריחה מקומית לא גורם לירידת לחץ דם או שינויי דופק. בסין עשו מחקר בו הזריקו מינוקסי לקרקפת ולא דיווחו על תופעות מיוחדות מבחינת ל"ד ודופק. אפשר להשתמש במינוקסי לפני שינה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות