זקן והתקרחות - מבקש עיצות להצמחת זקן ומניעת נשירת שיער בראש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/10/2018 | 10:21 | מאת: אלירן

היי, יש לי 2 שאלות הראשונה קשורה בצמיחת זקן. אני בן 26 וחוץ מקצת שפם וזיפים בסנטר לא צומח לי זקן כלל. רציתי לדעת האם ישנה דרך לעודד צמיחת זקן? השאלה השנייה שלי קשורה בהתקרחות, טופלתי בעברי במינוקסי כ3 חודשים אך לא ראיתי שיפור בהתקרחות ובמפרצים מה מומלץ לנסות על מנת למנוע הגברה של ההתקרחות?? בברכה,

23/11/2018 | 16:08 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

אין אמצעים יעילים לעודד צמיחת זקן. לגבי התקרחות בקרקפת , אם מדובר בשיער דליל - מומלץ טיפול בהרקת פלזמה עשירה בטסיות - PRP , אם מדובר באיזורי התקרחות מוחלטת כמו מפרצים וכו' מומלץ השתלת שיער

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות