השתלת שיער בטורקיה או בישראל?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/10/2018 | 04:11 | מאת: אוריה חן

שלום רב ד"ר מאיר באבאיב, קודם כל אומר שחברותי עשו אצלך טיפול PRP שמאוד עזר להם לעצור את הנשירה , שמעתי על קליניקת estepalace כמומלצת מאוד להשתלת שיער, משתילת השיער נגיאן אקבס פלסטיקאית ודרמטולוגית חברה באיגוד הבין לאומי ISHRS, בפייסבוק ובגוגל ישנם הרבה ביקורות חיוביות והם זכו בשנים 2016-2017 כטובים ביותר בטורקיה להשתלות שיער על ידי מגזין היופי המוביל אשר מדד את קולות הבוחרים שצפו בתוצאות הקליניקות ובחרו באסתה פאלס פעמיים כטובה ביותר. אשמח לשמוע את דעתך על הקליניקה ובכלל על טורקיה כאופציה להשתלה מוצלחת, אשמח גם לשתף קישור של האתר שלהם. https://estepalace.co.il/

30/10/2018 | 02:38 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

שלום . לא סוד שבטורקיה ניתן לבצע השתלת שיער במחיר הרבה יותר זול מאשר בישראל. יחד עם זאת צריך להיזהר, חלק מהקליניקות בטורקיה מופעלות עם פיקוח רפואי מינימלי , כשרוב העבודה נעשית ע"י טכנאים. ישראלים שהגיעו אלי לטיפול PRP אחרי השתלות של נגיאן אקבס היו מרוצים ובבדיקה קוו השיער וכיוון השיער המושתל נראה טבעי ברמה שרק איש מקצוע יכול להבחין שהמטופל עבר השתלה. אני התרשמתי שמדובר בבעלי מקצוע טובים מאוד.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות