טיפול PRP.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/10/2018 | 12:10 | מאת: נתנאל

שלום רציתי לשאול למה רק בשנה האחרונה החל הדיבור על טיפול prp אם הוא כבר היה קיים הרבה שנים קודם? למה נזכרו רק עכשיו לפרסם זאת בפופלאריות ? ואגב ד״ר.. אתה מפרסם את המוצר בלי טקט (מבינים שזה שיווקי נטו) מהסיבה שאדם שואל אותך על תופעות לוואי של פרופסיה ואתה ממליץ ואומר לו שטיפול prp עוזר דווקא לחיי המין חח אתה יכול להסביר לי מה הקשר?

19/10/2018 | 12:11 | מאת: נתנאל

מפרסם את הטיפול****

21/10/2018 | 10:36 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

טיפול PRP קיים למצבים אחרים ברפואה שנים רבות. לפני כ-8 שנים גילו שהוא יעיל בטיפול בשיער ומאז ועד היום קרה תהליך איטי של עליה בפופולריות טיפול ה-PRP . את העליה בפופולריות ניתן לדמות לכדור שלג - תחילה קצת ולאחר מכן תופס תאוצה. לא מדובר בענין שיווקי אלא באמת בטיפול היחיד והטוב ביותר שקיים כרגע. לא ניתן להשוותו בשום צורה לכדורים למיניהם ולשום טיפול אחר המוצע כיום ברפואה. לגבי שיפור בחיי המין המנגנון המדויק עדיין אינו ברור , אך כנראה מדובר באחד מפקטורי הגדילה המופרש מהטסיות המפועלות במהלך טיפול ה-PRP שמגביר זרימת דם לא רק בקרקפת אלא בכל הגוף.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות