נטילת 8 ימים פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/10/2018 | 18:39 | מאת: בן 28

היי נטלתי במשך 8 ימים כדורי פרופסיה, והחלטתי להפסיק מפני שנסיתי לאונן אחרי שבוע הזקפה לא הייתה 100% והזרע יצא מיימי. הפחד שלי שלמרות שאפסיק התופעות יישארו לי כי קראתי שלהרבה זה לא עבר. רציתי לשאול מה הסיבה ההגיונית שהתופעות לא עוברות לחלק מהמשתמשים למרות שמפסיקים?

21/10/2018 | 11:31 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

כנראה שהמרכיב הפעיל -FINASTERIDE יכול לגרום לשינויים ארוכי טווח שמביאים לתופעות לוואי שתיארת. מחקרים שבוצעו לאחרונה פרסמו ממצאים אלה. מדובר באחוז נמוך מכלל המטופלים - כ-2%

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות