נשירה של שערות דקות לעומת עבות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/09/2018 | 13:54 | מאת: דנה

אני בת 27 האם זה נורמלי שבאופן טבעי ינשרו חלק מהשעות מאוד דקות.? למשל אני מעבירה יד בשיער ונושרות שיערות דקיקות כאלה? שערי מלא מלבד בעיה זו. האם נשירת שערות דקות בהכרח מעידה על תהליך התקחות? כלומר במקום שעה דקה תצמח דקה אחרת או השדבר מעיד כי השערה הופכת דקה יותר ויותר עד לאי צמיחה?

16/09/2018 | 14:53 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

השיערות הדקות שנושרות הן אלה שבשלב מנוחה והן יכולות להיות דקות , זה נקבע גנטית וזה חלק ממחזור השיער התקין

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות