Prp חידושים והתאמה.......

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/09/2018 | 08:17 | מאת: אלונה

שלום, לפני מספר שנים קראתי את עניין הטסיות, בזמנו לא ידעו לומר האם ואיך ישפיע. אני בת 37 עם שיער דליל ומאוד יבש חסר צורה. מה מטרת החלפת הטסיות? אשמח לשמוע פרטים עדכניים

16/09/2018 | 00:24 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

זו לא החלפת טסיות אלא ריכוז הטסיות מתוך הדם. כיום בהתבסס על מאות מטופלים אני יכול להגיד לך בוודאות ששיער יבש וחסר צורה משתפר מאוד אחרי טיפול כזה . השיפור נראה אחרי 3-4 חודשים . השיער מיבש דק וחסר צורה הופך לשופע , מבריק ומלא חיים. שם הטיפול - PRP , פלזמה עשירה בטסיות. מהות הטיפול - איסוף דם שלך (כמו בבדיקת דם רגילה רק כמות דם יותר גדולה) , בידוד וריכוז הטסיות מתוך הדם , הזרקת נוזל עם טסיות מרוכזות לאיזורים הבעייתים בקרקפת. אין תופעות לוואי

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות