שימוש ברוגיין לאחר השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/09/2018 | 21:31 | מאת: דן

שלום ד״ר, אני כבן 30, עברתי לפני שנה השתלת שיער שעברה בהצלחה, אך עם זאת, לצערי, לא בוצעה השתלה בחלקו האחורי של הראש (מה שנקרא איזור הCrown). הומלץ לי ע״י הרופאים וע״י אנשים נוספיפ להשתמש ב״רוגיין״ (מינוקסידיל) ולמען האמת, די דחיתי את הקץ עד עתה. החשש שלי נבע מהצורך להיות תלוי במוצר הזה, שכן, חייבים להתמיד איתו לאורך זמן וכאשר מפסיקים אותו, הכל נושר. רציתי להתייעץ ולקבל את עצתך בנושא. האם רןגיין עשוי לעזור באמת, האם החשש שלי בעצם שימושו מוצדק, או שמראש לא להכנס לתלות בתכשיר הזה? תודה רבה. דן

04/09/2018 | 23:47 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

התכשיר חלש יחסית מבחינת יעילותו בשמירה מפני התקרחות. הטיפול החדש והחזק בהרבה וגם בעל טווח השפעה ארוך הוא פלזמה עשירה בטסיות PRP

05/09/2018 | 10:52 | מאת: דן

אני מכיר PRP. יש היום גם פיתוח חזק יותר שלו שנקרא PRF. אבל שאלתי ספציפית על הרוגיין. על החומר מינוקסידיל. כמה הוא באמת משפיע? כי באינטרנט רואים אצל אנשים תוצאות די מרשימות אם שומרים על תחזוקה איתו.

05/09/2018 | 23:56 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

בחיים האמיתיים השפעה קלה של מינוקסידיל על צמיחה ומניעת התקרחות. PRF אינו פיתוח יותר חזק של PRP ואין עליו כמעט מחקרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות