השתלה שיער דליל(ואו זה 2018 תתקדמו מה20 תווים זה לא תפוז ב1998)

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/09/2018 | 00:50 | מאת: איתי

שמי איתי ואני בן 18. מאז שאני ילד קטן האזור בין קודקוד הראש לגב השיער( איזור הכתר) היה מאוד מאוד דליל(אפילו ביחס לשיער הדליל שיש לי בכלליות). מאז שאני ילד קטן צחקו עליי שאני מקריח, מה שתמונות והיגיון פשוט מסבירים אחרת. אני היום כמעט בן 19 ואני מעוניין לעבור השתלה מקומית על מנת להגדיל את כמות השיערות שיש לי באיזור זה. חשוב לציין שאני כנראה( על פי גנטיקה משפחתית ומחקר שעשיתי על הנושא) לא הולך להקריח בעשורים הקרובים, למרות שדבר לא חקוק בסלע. האם אפשרי לעשות את הoperation הזה?

02/09/2018 | 17:28 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

אפשרי בהחלט, מצב זה קלאסי להשתלת שיער

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות