להתקלח במקלחת עם "מים קשים", ונשירת שיער...

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/08/2018 | 15:35 | מאת: חגי

שלום וברכה. האם יש קשר בין מקלחת בדירה בה המים הם "קשים", כלומר עם לא מעט אבנית לבין נשירה? עברתי דירה וכאשר אני מתקלח אני שם לב שהשיער נוטה ל"התעצב" מעצמו, משהו שלא היה בדירה הקודמת. האם יש קשר לאבנית, ואם כן האם זה יכול להאיץ נשירה. אני בן 33, יש לי מעט הדללה ללא מפרצים. תודה רבה.

02/09/2018 | 17:24 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

אין קשר בין אבנית לנשירה , הדבר היחיד שאיכות המים יכולה להשפיע עליו במעט - זה מראה השיער מבחוץ

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות