התקרחות בגיל 26 - מה המשמעות ומה ניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/08/2018 | 19:46 | מאת: מיקי

שלום ד"ר, אני בן 26 ומקריח. יש לי כבר מספר שנים מפרצים אבל מה שבאמת מפריע לי הוא שלפני 3-4-5 שנים כבר התחילה לי התקרחות למעלה, בראש עצמו, ויש לי עיגול עם דלילות שיער. הקרחת הקלאסית מה שנקרא. זה בשנתיים-שלוש האחרונות כבר נהיה מאוד ברור ואני נאלץ להסתפר קצר מאוד כדי שהראש שלי יהיה אחיד... אבל אני מרגיש שאולי הגיע הזמן לטיפול. איני מכיר כלום בנושא, לא תרופות, לא אופציות. רציתי לשאול מה אפשר לעשות. האם ניתן לגרום לצמיחה מחודשת? אין תופעות לוואי שפוגעות בפעילות המינית או דברים כאלה? תודה רבה

14/08/2018 | 00:34 | מאת: מאיר באבאיב

כדי לעצור את ההתקרחות ולהציל זקיקים קיימים מומלץ מאוד לבצע טיפול PRP , הטיפול לא רק שלא משפיע על חיי המין אלא משפר אותם לפעמים

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות