מעבר לכדורי Proscar - מומלץ?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

06/08/2018 | 10:55 | מאת: יוני

בחמשת השנים האחרונות (אני בן 27) צרכתי פרופסיה והיתי מרוצה מהתוצאות (הנשירה נעצרה באופן מוחלט). לאחרונה עשיתי רילוקיישן והרוקח בבית המרחקת השכונתי 5 מ"ג ל-4 חתיכות וכך יוצא שכל יום אני צורך 1.25 מ"ג. 1. האם מדובר במהלך תקין? 2. האם עשויות להיות השלכות או תופעות לוואי? תודה רבה!

לקריאה נוספת והעמקה
06/08/2018 | 12:27 | מאת: מאיר באבאיב

אין בעיה לקחת בצורה כזו , אין יותר תופעות לוואי ממינון 1.25 לעומת 1 מ"ג.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער