נשירת שיער בשלב המנוחה-שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/07/2018 | 15:04 | מאת: קארין

בהשך לשאלתי על אודות הבועה הלבנה בשלב המנוחה. קודם כל תודה על תשובתך זה עזר לי מאוד. שאלה נוספת אם בועה לבנה מצביעה על נשירה בשלב מנוחה, האם זה נורמלי ששערה באורך קצר יחסית תנשור בשלב המנוחה כלומר אם נושרת לי שערה באורך 10 ס"מ עם בועה האם היא לא קצרה מדי להיות בשלב המנוחה, אן ששערות באותו ראש יכולות להיכנס לשלב מנוחה באחרי תקופות שונות אחת אחרי כמה חודשים והשנייה אחרי שנים? כי באו]ן כללי השיער שלי אורך אך לעיתים אני נבחינה בשיער ממש קצר עם בוע לבנה . מה פשר?

23/07/2018 | 00:56 | מאת: מאיר באבאיב

שיערות שונות יכולות להיכנס לשלב מנוחה אחרי תקופות קצרות וארוכות , לכן מה שאת רואה תופעה תקינה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות