נשירת שיער על רקע חוסר באבץ

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/07/2018 | 16:13 | מאת: שירה חכמון

שלום רב. אני נערה בת 20 בעלת שחלות פולציסטיות , מטופלת בגלולות דיאנה 35 מזה שנתיים, במהלך החיים היה לי נשירת שיער תורשתית שנבעה מעודף הורמנים גברים. הגלולות איזנו את ההורמנים והנשירה נרגעה. בחודשים האחרונים הופיע לי פתאום נשירת שיער מוגברת עשיתי בדיקת דם וגיליתי חוסר באבץ. התחלתי לנטול כדןרי אבץ ומניקוסדיל יחד. יש לציין כי אני נוטלת את המינקוסדיל כבר חודש. הנשירה לא פסקה. השאלה שלי- האם נכון שאני משתמשת במינוקסדיל? יש צורך בכך? כי ההורמנים הגברים בבדיקות הדם היו אומנם גבוהים אבל עדין בתחום הנורמה. האם מספיקה רק נטילת האבץ לבדה? אם השתמשתי כבר חודש במינוקסדיל עכשיו במידה ואפסיק תהיה לי נשירה יותר קשה? מה אתה ממליץ לעשות? יש לציין כי השתמשתי במינוקסדיל כי אני מודעת לזה שיש לי שחלות פולסיצטיות ורציתי לטפל בנשירת שיער מכל הכיוונים מה שנקרא.

11/07/2018 | 01:29 | מאת: מאיר באבאיב

מינוקסידיל ואבץ הם אמצעים חלשים מדי ולא מסוגלים להגן על השיער בצורה מיטבית מפני השפעת ההורמונים הגבריים. אם את רוצה לטפל מכל הכיוונים הטיפול המומלץ - platelet rich plasma

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות