מינוקסידיל קצף אופן שימוש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/06/2018 | 01:19 | מאת: דרור

שלום יש לי כמה שאלות. אני אמספר אותן כדי שיהיה קל לענות. אודה לך על התשובות. 1. הבנתי שכדאי לשים את החומר על ראש נקי. מה הכוונה נקי? האם חובה לחפוף את הראש עם שמפו בכל פעם לפני ששמים מינוקסידיל קצף? או שמספיק רק לשטוף במים לפני השימוש ולחפוף עם שמפו כל יומיים שלושה? 2. בנוסף שמעתי שאת המינוקסידיל שמגיע כקצף מספיק לשים רק פעם אחת ביום וזה משפיע על הקרקפת לאורך כל היממה. זה נכון? 3. ואם אני שם את המינוקסידיל קצף, יום אחד בשעה 8 בבוקר ויום לאחר מכן בשעה 11. זה בסדר או שזה יפגע בתוצאות וחייבים להקפיד שיהיה כל 24 שעות מדוייק?

29/06/2018 | 17:23 | מאת: מאיר באבאיב

1. ההמלצה הזו נועדה להבטיח שאין מכשול שמפריע לספיגת התרופה בעור. אין צורך לחפוף ,מספיק לשטוף. דוגמא למצב המפריע לספיגה- טופיק על עור הקרקפת. 2. בעלון לצרכן מומלץ פעמיים ביום. במחקרים הוכחה אותה יעילות גם בשימוש פעם ביום. 3. זה בסדר , לא חובה להקפיד על שעות

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות