נשירת שיער טיפות אולקום

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/06/2018 | 20:02 | מאת: ספיר

היי , עשיתי החלקה אורגנית עברו 4 חודשים ויש לי נשירה מטורפת .. הלכתי לרופא עור והביא לי טיפות אולקום.. רציתי לדעת האם הטיפות באמת אמורות להפחית משמעותית את הנשירה? תוך כמה זמן זה אמור להשפיע? כי הוא אמר לי להשתמש בטיפות פעמיים ביום במשך 3 חודשים ... וכעבור כמה זמן מותר לחפוף והאם מותר לשכב(המגע בכרית לא מזיק?) תודה מראש

20/06/2018 | 14:39 | מאת: מאיר באבאיב

אלוקום הוא תכשיר סטרואידלי , תפקידו להרגיע תהליכים דלקתיים בקרקפת , יכול לעזור לנשירה במקרה שלך. תוך חודש אמורה להיות השפעה. עדיף לשים בבוקר בלי לחפוף ובערב אחרי חפיפה. אם את צריכה לחפוף אחרי שימוש בתכשיר - אפשר אחרי חצי שעה. מותר לשכב , המגע עם כרית לא מזיק

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות