קסדת אופנוע .....................

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/06/2018 | 01:27 | מאת: קורן

האם קסדה של אופנוע יכולה לגרום לנזק בשיער אם אני חובש אותה כל יום במשך 2-3 שעות כבר 4 שנים?  האם זה תלוי באיך שהיא יושבת על הראש ועד כמה היא לוחצת על השיער או מושכת אותו?  האם משיכה קלה מאוד בשיער גורמת נזק?  תודה רבה.

18/06/2018 | 11:02 | מאת: מאיר באבאיב

בחבישת קסדה יש הפעלה של מתח משיכה על השיער, דבר שיכול לגרום לאיבוד שיער אך לא אצל כל אדם. אם הקסדה לא מותאמת היטב למבנה הגולגולת - יש יותר הפעלה של משיכה. ככלל משיכה קלה לזמן קצר לא גורמת לנזק

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות