התעבות השיער אצל תינוקות ופעוטות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/06/2018 | 22:39 | מאת: תומר

שלום. שמתי לב שלתינוקות ופעוטות יש שיער דליל יותר ועם הגיל הוא מתמלא ומתעבה. באיזה גיל השיער מגיע לשיא העובי? 10? 11? נניח שלילד יש שיער לא מאוד עבה והוא בן 10, יש מצב שבגיל 15 יהיה לו שיער מלא יותר? תודה

08/06/2018 | 18:32 | מאת: מאיר באבאיב

עובי וצפיפות שיער בילדים נקבעת על ידי גנים. יש תינוקות שנולדים עם שיער עבה וצפוף ויש כאלה עם דק ודליל. גם קצב הצמיחה והתעבות תלוי במרכיב גנטי. אצל ילד עם שיער דליל בגיל 10 יש צפי שהשיער יהיה יותר עבה לאחר הבגרות המינית

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות