החלקה יפנית. נשירה??????

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/06/2018 | 13:17 | מאת: אופק

עברו שמונה חודשים מאז שעשיתי השתלת שיער fue בטורקיה. לאחר שהשיער צמח החלטתי לעשות לפני שבועיים החלקה יפנית. מאז יש לי נשירה והבנתי שזה לא היה ככ חכם. האם השיער הנושר יצמח או שיש סיכוי שזה לצמיתות לדעתך? יש מה לעשות עם זה בכל אופן?

05/06/2018 | 23:25 | מאת: מאיר באבאיב

החלקה יכולה לפגוע בשיער , חלק מהשיער שנושר יצמח. פרט להמתנה אין צורך בפעולות נוספות

16/06/2018 | 04:54 | מאת: אופק

מפעם אחת של החלקה זה יכול להפסיק צמיחה של שיער לצמיתות??? איך זה חוקי הדבר הזה? כמה לדעתך אחוז מהשיער שנושר יחזור לגדול וכמה לא? יש נשירה רצינית ועכשיו גם חרדה.

17/06/2018 | 13:58 | מאת: מאיר באבאיב

רפואה אינה מדע מדויק , אי אפשר להגיד כמה אחוז נפגע , רק ידוע שהחלקה פוגעת בשיער. נשירת שיער אינה שוות ערך להתקרחות , שיער שנושר בגלל פגיעה חיצונית בדרך כלל חוזר וצומח בזקיקים

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות