תופעת שיער dupa והטיפול בה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/06/2018 | 10:53 | מאת: dupa

שלום ד"ר מהי תופעת שיער בשם dupa? ואיך אפשר לטפל בה?

02/06/2018 | 15:38 | מאת: נודר

את זה אפילו אני יודע זה אומר שנושר לך שיער בכל הראש( גם בצדדים וגם מאחורה) ואני מניח שאתה יכול לקחת פרופסיה ומינוקסדיל( למרות שפרופסיה זה ממש חרא אל תאמין לרופאים שלוקחים כסף מהחברה) אבל בתכלס תשכח מהשתלת שיער( כי האיזור התורם שלך לא עמיד בפני התקרחות). זה נדיר יחסית( ומזל שכך) אז לא בטוח שזה מה שיש לך אם בגלל זה אתה שואל, עדיף ללכת למומחה שיאמר לך בוודאות

06/06/2018 | 02:39 | מאת: מאיר באבאיב

DUPA זה קיצור של Diffuse unpatterned alopecia , מושג המתאר דלילות והתקרחות באיזורים שאינם אופיינים להתקרחות הגנטית הרגילה כמו צידי ואחורי הקרקפת. במצב זה לא ניתן להשתמש באיזורים אלה כתורמים להשתלה. כיוון שהתופעה לא שכיחה עדיף לגשת למומחה שיער לאיבחון

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות