מהו הפתרון עבור נשים של

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/06/2018 | 02:19 | מאת: סמדר

צמצום השפעת הDHT? השערות שלי מקדימה נעשות דקות ומתבהרות, מה אני יכולה לעשות כדי למזער את התהליך?

04/06/2018 | 14:36 | מאת: מאיר באבאיב

לצמצום השפעת DHT בנשים קיימים 2 תכשירים: 1.אנדרוקור או בשמו הגנרי ציפרוטרון , תכשיר זה חוסם אנדרוגן 2. ספירונולקטון - גם הוא פועל דרך חסימת אנדרוגן. שני התכשירים האלה יכולים לשפר את צפיפות השיער ולעשות בהתקרחות בנשים. יש לזכור שיכולות להיות להם תופעות לוואי. טיפול PRP יעיל בעצירת נשירת שיער בגברים ובנשים ומביא לשיפור בצפיפות השיער הקיים , בניגוד לתרופות הנ"ל - הטיפול נטול תופעות לוואי

05/06/2018 | 09:42 | מאת: סמדר

לגבי אנדרוקור שקלו לתת לי אותו יחד עם גלולות למניעת הריון. אבל בגלל שעברתי את גיל 40 פחדו מתופעות כמו שבץ וכאלה. מהו טיפול הPRP? והיכן ניתן לבצע אותו?

06/06/2018 | 02:11 | מאת: מאיר באבאיב

טיפול PRP הוא הזרקה לקרקפת של פלזמה עשירה בטסיות. טכנית זה נעשה ע"י איסוף דם מווריד כמו בכל בדיקת דם. לאחר מכן הדם עובר סירכוז במהלכו מופרדים תאי דם אדומים מהטסיות הודות לצפיפות שונה. בשלב האחרון שואבים את הנוזל עם ריכוז טסיות גבוה ומזריקים לקרקפת. אני ועוד רופאים נוספים מבצעים טיפול זה. הפרמטרים החשובים ביותר בטיפול: ריכוז הטסיות ושיטת ההזרקה לקרקפת. אצל רופאים שונים יש ריכוזים ושיטות הזרקה שונות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות