האם טיפול של חצי מ"ג או כדור 1 מ"ג אחת ליומיים ,יעיל?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/05/2018 | 00:19 | מאת: קובי

מטופל בפרופסיה 1 מג כבר 10 שנים עם תוצאות טובות . למרות זאת כבר הגעתי לגיל 40 ודי חושש גם מהירידה בחשק מיני שאולי כבר התחילה עם הגיל ואולי עוד בעיות שאני לא מודע אליהם , השאלה שלי היות ומדובר בטיפול שנמשך שנים אין כבר מה לצפות לעוד שיפור , האם ירידה במינון כסוג של טיפול אחזקה במינונים נמוכים מ 1 מ"ג הן בכלל יעילות ? ומהי ההמלצה למינון האופטימלי מתחת ל 1 מ"ג . והאם ירידה במינון בכלל תורמת להפחתת תופעות לוואי אם בכלל ?

03/06/2018 | 14:09 | מאת: מאיר באבאיב

אתה יכול לעשות טיפול על ידי פלזמה עשירה בטסיות , PRP וכך תוכל להפסיק לגמרי את הטיפול בפרופציה , כמובן במידה ותתמיד בטיפול PRP אחת לשנה כדי לשמר את התוצאה. ל-PRP אין כלל תופעות לוואי . בהתחלה יש צורך ב-2 טיפולים בהפרש של 3 חודשים ולאחר מכן טיפול משמר אחת לשנה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות