ד"ר אלכס איזה שמפו תמליץ?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/04/2018 | 18:15 | מאת: נדב

איזה שמפו תמליץ שמשפר שיער דליל והתחלה של התקרחות? האם השמפו מתאים גם לאיזור בשיער שדליל ושאר השיער שלא דליל? האם השמפו יכול לסייע לשיער הדליל להיות עבה ומלא יותר? יש לציין שאין לי שיער קצוץ כמו לרוב הגברים אלא שיער מעט ארוך שמעוצב כל יום לכן חשוב לי שהשמפו לא יבייש את השיער ויטפח כמו שמפו לנשים. אני כמה חודשים עם מינוקסי ופרופסיה ולא רואה שהשיער חוזר בקצת למה שהיה..

22/04/2018 | 14:28 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נדב שלום אני יכול להמליץ לך על שמפו של Toppik'. אף שמפו אינו משפר ממש שיער דליל ותחילת התקרחות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות