הפסקת נטילת פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/04/2018 | 10:00 | מאת: מעיין

ד"ר שלום. אני לוקח פרופסיה במשך 5 שנים ובשנתיים האחרונות חלה נסיגה משמעותית ביעילות התרופה. אני תוהה אם אפסיק לקחת את התרופה בכלל לא ארגיש בהבדל.. אני חושב שהנשירה הטבעית חזרה ואני סתם פועל מתוך הרגל של דאגה. האם כדאי להפסיק עם הפרופסיה למשך שבועיים שלוש ולראות אם יש החמרה או להמשיך ליטול את התרופה? יש לציין שאני סובל מהתכווצות של השיער ולא נשירה שנראית לעין

17/04/2018 | 16:21 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מעיין שלום נשירת השיער אינה קשורה. אל תפסיק את נטילת הפרופסיה. אם תפסיק ליטול התרופה המצב יחמיר. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות