התקרחות ושימוש בפרואבניר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/04/2018 | 21:32 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור אני מ1.11.17 חצי שנה לוקח פרואבניר כל יום 1mg אני בן 20 התחיל שיפור ממש משמעותי בצמיחת השיער והתעבה ממש אבל הנשירה לא הפסיקה ב 100 אחוז יש ימים שעדיין קיימת נשירה יותר מ 100 ביום לפי דעתי האם זה משהו מדאיג? או שזה סביר להניח יעלם לגמרי ,צריך להגיד שהנשירה ירדה דרסטית מלפני השימוש וגם השיער התעבה וצמחו שיערות חדשות, תודה!

17/04/2018 | 16:19 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רב התקרחות גברית אינה מופיעה עם נשירת שיער, אלא עם התכווצות שורש השיערה. נשירת שיער הינה תחלופת שיערות טבעית, וישנן תקופות שיותר ותקופות שפחות.

18/04/2018 | 09:49 | מאת: אנונימי

אז זה משהו טבעי ? לא צריך להיבהל ?,תודה על המענה המהיר!

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות