התקן תוך רחמי ונשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/04/2018 | 19:52 | מאת: עינת

שלום, ילדתי לפני כ3 וחצי חודשים. מאחר ואיני יכולה להשמש בגלולות, בהמלצת רופא הנשים שלי התחלתי להשתמש לפני כחודש בהתקן הורמונלי "ג'נס" (ידוע לי שהוא בעל מינון הורמונלי נמוך מאוד ממירנה) מאז החלה לי נשירה קיצונית. האם גם התקן זה נקשר בנשירת שיער? ואם כן, האם התקן רגיל שאינו הורמונלי גם תופעות כאלה? תודה

09/04/2018 | 14:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עינת שלום רב, עדיך להשתמש בהתקן שאינו הורמונלי. ידוע שכשלושה חודשים לאחר לידה, קיימת נשירת שיער מוגברת ולכן רצוי לא להוסיף התקן הורמונלי על תופעת נשירת השיער שמימילא קיימת לאחר הלידה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות