שיער דליל בקווי הגדילה של השיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/04/2018 | 16:52 | מאת: מאיר

בכלליות יש לי שיער דליל, תמיד היה לי. אבל לאחרונה הקווים שממוקמים לאורך הראש (אלה שמתחילים בכתר הראש ומסתיימים במפרצים) נהיו בולטים יותר, גם לאבא שלי יש כאלה(אני בן 18).האם ישנה אפשרות שזה הידלדלות טבעית אם בכלל? עוד דבר, האם הטקסטורה של השיער לאנשים בעלי שיער דליל ואנשים מקריחים זהה? ודבר אחרון, למרות שהשיער שלי חזק( ביצעתי מבחני משיכה בכל מקום, לא יורדות יותר מ1-2 שיערות אם בכלל) יורדות לי שיערות במקלחת שיכולות להגיע ל-40 ( אם כי לפעמים לא נוופלות כמעט כלום). יש סיבה לדאוג?

09/04/2018 | 14:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מאיר שלום על מנת לתת לך תשובה, יש צורך לאבחן את השיער שלך תחת מיקרוסקופ ולבדוק את סוג השיער שלך. באם אביך מקריח קיים סיכוי רב שגם אתה תקריח.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות