נסיגה בטיפול - מבקש ייעוץ

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/03/2018 | 11:48 | מאת: נדב

אני תקופה של כמה חודשים מטופל בפרופסיה ובמינוקסי והמצב השתפר. כעת החל נסיגה והופיעו קרחות באיזור המפרצים ומאחור באיזור הברקדט החל שוב דילול. ממה זה יכול להגרם וכיצד לשפר את המצב? אני עדיין עם פרופסיה ומינוקסי מדוע המצב פתאום החל להחמיר?

20/03/2018 | 13:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נדב שלום גם לפרופסיה וגם למינוקסי השפעות הנראות לעין לאחר כשנה. ממליץ לך לצלם את הראש למעקב אחר הצמיחה והמשך ליטול התרופות אז תוכל להשוות את הצמיחה מהיום לעוד שנה מתחילת התהליך.

20/03/2018 | 14:13 | מאת: נדב

לא הבנת היה שיפור בכמה חודשים האחרונים ופתאום המצב החמיר והתחיל דילול וקרחות ולכן תוהה אם המצב ימשיך להחמיר ולא יהיה שיפור עוד שנה מהסיבה שבהתחלה ראיתי שיפור ופתאום זה הפסיק. שאלה שניה איזה מאכלים מומלצים למניעת נשירה וצמיחה ואילו מאכלים להמנע? אשמח אם תענה לי על 2 השאלות.. תודה רבה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות