השפעת פרופסיה על אקנה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

17/03/2018 | 14:44 | מאת: אאא

שלום ד"ר גינזבורג אני מתקרח כבר 7-8 שנים ומטפל בזה עם פרופסיה ומינוקסידיל עם הפסקות. כל פעם שההתקרחות חוזרת אני ישר רץ לטפל וכשהיא נרגעת אז אני שוכח מהתרופות.. שמתי לב שכשאני מפסיק לקחת פרופסיה - אני מתחיל לקבל CYST ACNE בגב ובצוואר. האם יש קשר או שזה צירוף מקרים? האם יכול להגרם נזק (לא לשיער) מטיפול שכזה ,עם הפסקות במשך חודשים? מבחינת השיער המצב נשאר כמו שהוא בערך מאז תחילת הטיפולים. המינוקסידיל לבד בדרך כלל מצליח לשמור על השיער עד שאני שוכח לקחת גם אותו..

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב אין קשר בין הפסקת לקיחת התרופה לCyct Acne. לא יכול להיגרם נזק מטיפול שכזה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער