פרופסיה --------------------------------------------------------------

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/03/2018 | 09:14 | מאת: דני

ד"ר גינזבורג שלום, אני בן 34. אני נוטל פרופסיה מדי יום כבר למעלה מ- 10 שנים. התרופה עובדת מצוין - עצרה את הנשירה, ואף גרמה לצמיחה. אין לי תופעות לוואי כלשהן, לא בתחום המיני ולא בכלל. האם עלי להמשיך ליטול את התרופה? או שאולי אני נוטל את התרופה תקופה ארוכה מדי? תודה מראש, איתן

01/03/2018 | 13:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דני שלום רב המשך ליטול את התרופה. במידה ותפסיק אתה עלול לחוש בהדרדרות במצב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות