פורפסיה בשילוב רואקוטן

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/02/2018 | 13:33 | מאת: משה

שלום ד״ר אלכס רציתי לשאול אותך אני נוטל פורפסיה כבר שנה וחצי ויש לי גם אקנה בדרגה בנונית אני רוצה לקחת כדורי רואקוטן לפי מה שהבנתי אחת מהתופעות לוואי של הכדור שהוא גורם לנשירת שיער האם הרואקוטן גובר על הפורפסיה או שאין שום בעיה ולהפך אם אני כבר לוקח את הפורפסיה זה יבטל לי את התופעת לוואי שיש ברואקוטן לגבי הנשירה ולא תהיה לי בעיה לקחת גם וגם.

18/02/2018 | 16:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

משה שלום ניתן לקחת את שניהם יחד, רק ב- 20% מהמקרים יש נשירה בשילוב עם פרופסיה. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות