נשירת שיער / מפרצים והתקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/02/2018 | 16:46 | מאת: עדן

שלום רב קוראים לי עדן בן 21 חייל בצבא . לפני שנתיים הסתכלתי במראה והבחנתי כי קיימת אצלי דלילות באזור המפרצים בקודקודי השיער שהעמיקו . אמנם הנשירה עדיין קיימת אבל השיער באופן כללי עבה חוץ מההתעמקות מהמפרצים . מה הגורמים לנשירה ואיך אני יוכל לעצור אותה . דבר נוסף אני אדם לחוץ נורא באופן כללי . האם זה הגורם שמשפיע על הנשירה ? איך אוכל לטפל כדי למנוע את הדללות המפרצים והעמקתם . אציין כי הגורמים המטפלים ורופאי עור בצבא אינם מדגישים חשיבות רבה לעניין הזה .

11/02/2018 | 09:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עדן שלום רב נשירת שיער היא ברובה גנטית. אתה יכול להתחיל לקחת 'פרופסיה' לעצירת ההתקרחות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות