אני אישה טרנסג'נדרית ואני מחפשת פתרונות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/01/2018 | 14:51 | מאת: יעל

שלום דוקטור, יש לי מקרה קצת מורכב, אני טרנסג'נדרית MTF, לוקחת אסטרופם וספירונולקטון בשלוש וחצי השנים האחרונות עם הפסקה של חצי שנה כדי לנסות להכנס להריון. אני סובלת מהתקרחות גברית חמורה, עד עכשיו ניסיתי למצוא פתרונות שיעזרו לי להתמודד עם ההתקרחות והשתמשתי בתוספות שיער מודבקות שגרמו נזק רב לקרקפת שלי. הבפעם האחרונה היתה לפני כחודש, המכון השתמש בדבק אפילו שביקשתי שלא יעשו כך וכתוצאה מכך נתלשו לי במהלך תהליך הורדת התוספת חלקים מעור הקרקפת וגם מהשיער המעט שנשאר שם. אני מרגישה כאילו אין המון פתרונות עבור נשים טרנסיות, אנחנו די נופלות בן הכיסאות ויש מעט מאוד פתרונות בשוק או הבנה עבורינו. התוספות שיער שמיועדות לנשים עם אלופציה אראטה לא תואמות מבחינת ההרכב שלהם לנשים טרנסג'נדריות והפתרונות שמשווקים לגברים גם לא מתאימים עבורינו. די נואשתי מלמצוא פתרון במגזר הקוסמטי שיוכל להקל עליי ואני מחפשת להיות במעקב של רופא עור שאולי יוכל לייעץ לי למצוא פתרון כלשהוא שיוכל לגרום לי להרגיש קצת יותר טוב עם המצב הקיים. יש אולי רופא שעובד במכבי שאתה יכול להמליץ לי עליו? אני מבינה שאתה כבר לא מקבל מטופלים חדשים וכמו כל הנשים ששיכות לשכבת האוכלוסיה שלי אני די חסרת אמצעים לייעוץ פרטי... אני גרה באיזור ירושלים אבל מוכנה להגיע למרכז כדי להתחיל בטיפול. נורא מודה לך, יעל

31/01/2018 | 15:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יעל שלום כל תוספות השיער אכן פוגעות בשיער. את מוזמנת להגיע אלי לייעוץ בנושא השתלת שיער ללא עלות. ניתן לקבוע תור בטלפון: 050-8339033.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות