הייתי אצל רופא עור והרופא הציע חי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

18/01/2018 | 21:18 | מאת: נדב

אני 3 שבועות בערך עם פרופסיה ומינוקסי. הבוקר הייתי אצל רופא עור שאמר לי שעדיף לקחת רק פרופסיה כי זה כמו לשתות מים בכוס אחת (פרופסיה) וכוס מים שניה (מינוקסי) הכוונה שלו שזה אותו דבר והשאלה אם זה נכון וכדאי לקחת רק פרופסיה? עניין שני במידה ונכון האם הפרופסיה כמו המינוקסי מצמיחה מזקיקי השיער שנשארו למצב שיער רגיל כמו שהיה אחרי שנה? והאם אני עלול לחוות נשירה וקרחות יתר בגלל הפסקת השימוש במינוקסי ושימוש רק בפרופסיה? אתה ממליץ לי לקחת את שניהם או רק בפרופסיה כמו שהרופא הציע - מה אתה חושב? תודה. אגב, קניתי היום כובעי חורף וכובעי שמש לעבודה מהבושה של מה שיש לי בשיער.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב אכן פרופסיה כמו המינוקסי מצמיחה מזקיקי השיער שנשארו לאחר כשנה. ממליץ לך לצלם את עצמך בתחילת התהליך על מנת שיהיה לך מדד להשוואה. שאר התשובות ללא שינוי מרופא העור אצלו ביקרת.

23/01/2018 | 04:08 | מאת: נדב

לא הבנתי את השורה האחרונה שלך. אתה ממליץ לקחת רק פרופסיה או פרופסיה ומינוקסי יחד?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער